Zenica

Premijer Ganić posjetio kompaniju Melik Group Visoko

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirza Ganić posjetio je danas kompaniju “MELIK Group” d.o.o. Visoko, gdje je sa vlasnikom Anesom Prohićem razgovarao o poziciji na tržištu i planovima jednog od vodećih proizvođača kafe i toplih napitaka u BiH.

“MELIK Group” svoje proizvode trenutno plasira na tržištu BiH, a uskoro planira početi s izvozom. Najpoznatiji proizvod je “MELIK espresso” koji je na tržištu prisutan već 17 godina i konzumira se u preko 400 ugostiteljskih objekata. Sve proizvodne linije kompanije su usklađene sa sistemom upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 kao i strogim HALAL i HACCP standardima.

“MELIK Group je kompanija koja ima izuzetno veliki trend rasta i ima ambiciozne planove za budućnost. Vlada je opredijeljena da podržava ovakve kompanije koje značajno doprinose jačanju domaće ekonomije i supstituciji uvoza”, kazao je premijer Ganić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno