Zenica

Premijer Galijašević sa saradnicima na prezentaciji projekta rekonstrukcije KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijer Galijašević sa saradnicima na prezentaciji projekta rekonstrukcije KBZ  – Miralem Galijašević, premijer Zeničko – dobojskog kantona sa saradnicima je u Kantonalnoj bolnici Zenica prisustvovao prezentaciji Projekta rekonstrukcije KBZ iz sredstava kredita EBERD-a od 10 miliona eura.

Stručnom kolegiju KBZ je prezentirano da su dogovoreni svi elementi za realizaciju Projekta energetske efikasnosti i dogradnje 2800 m2, koji će se koristiti za izmještanje bolničkih odjela smještenih u podrumskim prostorima, izgradnju intezivne njege i rekonstrukciju termo bloka sa utopljavanjem svih postojećih objekta, uklanjanje krova sa azbestnim pločama i postavljanje ekološkog krova.

Premijer je izrazio svoje zadovoljstvo što će realizacija ovog projekta uskoro započeti i što će pacijenti sa prostora Zeničko-dobojskog kantona imati bolji nivo usluga a zaposlenici KBZ bolje uvjete za rad i pružanje usluga pacijentima.

Naglasio je da je Vlada koju predvodi bila predana realizaciji ovog projekta koji je od izuzetnog značaja za sve građane Zeničko-dobojskog kantona.

Press služba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno