Politika

Premijer Bašić primio članove uprave Airsoft kluba Bajraktar iz Kaknja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirnes Bašić primio je u svom uredu upravu Airsoft kluba “Bajraktar” iz Kaknja na čelu s predsjednikom Adnanom Kadićem.

“Bajraktar” je nedavno učestvovao na “Border war 14” u Češkoj, jednom od najvećih susreta airsoft klubova u svijetu, gdje je bio jedini predstavnik iz Zeničko-dobojskog kantona i jedan od dva kluba učesnika iz Bosne i Hercegovine.

Tamo su uspostavili kontakte sa klubovima iz Mađarske, Italije i cijele Evrope, koji su najavili dolazak na događaj “Operation CRYSIS 2”, koji će „Bajraktar“ organizirati u julu naredne godine.

Predstavnici ovog kluba uručili su premijeru Bašiću zahvalnicu za uspješnu saradnju i pomoć pri realizaciji “Operation CRIYSIS”, kao i afirmaciju airsfot sporta u ZDK i BiH.

Premijer je čestitao upravi kluba na posvećenosti razvoju airsoft sporta i organizaciji održanog susreta, najavivši nastavak podrške Vlade ovom ali i svim drugim klubovima koji doprinose razvoju sporta u Zeničko-dobojskom kantonu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno