Info

“Preko vode do slobode 2016”

Preko vode do slobode 2016
Preko vode do slobode 2016
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Preko vode do slobode 2016- 13. i 14. augusta Konjic, otvara svoju neobičnu izložbenu Galeriju na temu „Preko vode do slobode 2016“ i svi ste srdačno pozvani na otvorenje. Garantujemo da je ovo najduža „izložbena galerija“ koju ste do sada posjetili. Mjesto održavanja ovog događaja prostire se na oko petnaest kilometara dugoj stazi između Konjičke Bijele i Boračkog jezera.

Galerija je nastala iz ljubiteljskog odnosa prema slobodi – daljinama i širinama, visinama i dubinama, toploti i svježini, tami i svjetlosti. Svoju odanost „slici“ potvrđuje još od dana nastanka Zemaljske kugle pa sve do danas. Svoju ponudu umjetničkih dijela Konjic nikada nije mijenjao. Od pamtivijeka ostaje odan svom divljem, prirodnom i slobodnom „stvaralačkom“ stilu jer divljina, priroda i sloboda se ne mogu mijenjati – one mijenjaju nas.

Svakodnevna ponuda ove „galerije“ obuhvaća više od 100 000 raznovrsnih motiva i tehnika, od kondiciono vrlo laganih, koristeći se bojama BORAČKOG JEZERA, preko umjetnina visokih nadmorskih metara kao što je poznato djelo „JEZERCE NA PRENJU“ pa sve do divljeg, kreativnog izliva poznatijem kao „RAFTING NA NERETVI“.

Učešćem na otvaranju „Konjičke Galerije 2016“ obezbjeđujete sebi: osvježenje svog duševnog i tjelesnog „prostora“; nagrađujete sebe na veoma jedinstven i osebujan način; kao kolekcionar i sakupljač „umjetnina” zadovoljavate svoju strast i sigurno ulažete svoj slobodan vikend.

Generalni sponzor: BH Telecom d.d. Sarajevo, Direkcija Zenica
Medijski pokrovitelji: Zenicablog i Radio Zenit



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno