Košarka

Predstojećeg vikenda igra se četvrto kolo Lige 13 BiH za žene –Jumper u Zenici protiv Orlova, Čelik u Tuzli protiv Jedinstva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstojećeg vikenda igra se četvrto kolo Lige 13 BiH za žene –Jumper u Zenici protiv Orlova, Čelik u Tuzli protiv Jedinstva – Prvenstvo BiH u košarci za žene, Liga 13, nastavlja se predstojećeg vikenda, 24./25.10.2020.godine, utakmicama četvrtog kola. Nakon trećeg kola sa po tri pobjede su zenički KŽK Čelik, te banjalučka ekipa ŽKK Orlovi. Utakmicu manje su odigrali Play Off, RMU Banovići i Feniks.

Donosimo raspored utakmica četvrtog kola i satnicu:

Subota, 24.10.2020.

Zenica: Jumper – Orlovi 17:00

Banovići: RMU Banovići – Feniks 18:00

Banja Luka: Mladi Krajišnik – Igman 19:00

Nedelja, 25.10.2020.

Tuzla: Jedinstvo Dženex – Čelik 16:30

Konjic: Konjic – Brčanka 16:00

Sarajevo: Play Off – „Leotar 03“ 18:00

(Slobodna je ekipa Rudar Sport)

Najzanimljiviji meč bi se trebao igrati u Banovićima gdje će aktuelni šampioni dočekati novajlije u ligi Feniks. Iako je Feniksu debitantska sezona oni su favoriti za gornji dio tabele

Zenička ekipa KK Jumper je domaćin favorizovanoj ekipi ŽKK Orlovi iz Banja Luke. Utakmica će se igrati na centralnom terenu gradske Arene „Husejin Smajlović“ u Zenici, subota u 17 sati. Nominovane sudije za ovu utakmicu: Glavni sudija Hasan Bajgorić, sudija 1 Dženan Hasić, sudija 2 Azur Lušija, delegat Adis Delić.

Druga zenička ekipa, KŽK Čelik, gostuje kod ŽKK Jedinstvo Dženex u Tuzli, koja ima dvije pobjede i jedan poraz

Utakmice se igraju bez prisustva gledalaca zbog trenutne epidemiološke situacije i pandemije sa koronavirusom u cijelom svijetu.

E.Imamović

Foto KK Jumper



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno