Info

Predstavnici Sindikata policije MUP ZDK u zvaničnoj posjeti SSSBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici Sindikata policije MUP ZDK u zvaničnoj posjeti SSSBiH  – Danas je u prostorijama Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine održan prvi zvanični sastanak predstavnika Sindikata policije MUP Zeničko-dobojskog kantona, kao nove članice SSSBiH i rukovodstva Saveza.

Tom prilikom je predsjednik SSSBiH Selvedin Šatorović uručio kolegi Almiru Salkičeviću, predsjedniku Sindikata Zeničko-dobojskog kantona Odluku o prijemu te organizacije u naše članstvo, a koja je usvojena na sjednici Upravnog odbora SSSBiH, održanoj 25. novembra 2018. godine u Srebrenici.

Na sastanku je bilo govora  o problemima s kojima se suočavaju  zaposlenici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, njihovom socijalno-materijalnom položaju, ali i opasnostima kojima su izloženi, posebno pripadnici uniformisane policije. Takođe, razgovorano je i o budućim zajedničkim aktivnostima Saveza samostalnih sindikata BiH i Sindikata policije MUP ZDK.

Služba za informisanje



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno