Zenica

Predstavnici Rotary Club Zenica uručili bolničku opremu za dječiju pedijatriju Kantonalne bolnice Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici Rotary Club Zenica uručili bolničku opremu za dječiju pedijatriju Kantonalne bolnice Zenica – Predstavnici Rotary Club Zenica, su danas, dana 11.09.2018. godine bili u posjeti Kantonalnoj bolnici Zenica. Cilj posjete je humanog karaktera. Naime radi se o donaciji u vidu bolničke opreme za dječiju pedijatriju: “Ultrazvučni i kompresorski inhalatori i puls oksimetri“.

Ispred Kantonalne bolnice Zenica u preuzimanju opreme su prisustvovli: „Direktor bolnice, doktor Rasim Skomorac, njegov zamjenik doktor Kasim Spahić i glavna sestra Armina Babić“.

Predsjednik Rotary Club Zenica, gospodin Harun Imamović, tom prilikom je upoznao direktora Kantonalne bolnice Zenica, doktora Rasima Skomorca o samom radu Rotary Cluba Zenica, koji i prije samog ozvaničenja Cluba, želi da pokaže dobru volju i humani karakter prema svome Gradu. Sva sredstva svih Rotary Clubova su bazirana na rad za dobrobit razvoja društvene zajednice. Ovo je samo mali dio koji može pomoći našim najmlađim stanovnicima Grada Zenica, a nadamo se da će u budućnosti Rotary Club moći uraditi još boljih i kvalitetnijih projekata koje ćemo zastupati i koji će biti prepoznati i kroz Rotary International.

Podsjećamo da je Rotary Club Zenica u osnivanju, a ozvaničenje rada po svim procedurama Rotary International planirano je na svečanoj ceremoniji, dana 29.09.2018. godine, u hotelu Zenica, kada i zvanično postaje dio zajednice Rotary International District 1990.  Svečanom otvorenju pored zvanica i velike zajednice Rotary, očekuje se prisustvo i guvernera Rotary Districta, riječi su Prvog Predsjednika Rotary Cluba Zenica, gospodina Haruna Imamovića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno