Zenica

Predstavnici Medžlisa Zenica posjetili pacijente Kantonalne bolnice Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Medžlis Islamske zajednice Zenica je u saradnji sa Uredom za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, u četvrtak, 21. decembra 2023. godine upriličio posjetu Kantonalnoj bolnici Zenica i tom prilikom za oko 400 pacijenta uručio voće.

Delegacija Medžlisa je posjetila Odjel interne medicine sa hemodijalizom – Odjeljenje kardiologije i za ležeće pacijente lično uručila poklon te su tom prilikom sa pacijentima kratko razgovarali prenoseći im selam glavnog imama mr. Jakub ef. Salkice, zaželjeli im brzo ozdravljenje i povratak u njihove porodice.

Pacijenti su iskazali zahvalnost na skromnom poklonu a posebno na posjeti i dovi za ozdravljenje koja je upućena.

Aktivnost je realizovalo Savjetovalište za brak i porodicu MIZ Zenica a u delegaciji su bili Mulaima Omić, voditeljica Savjetovališta i Muhamed ef. Bilčević, savjetnik teolog i imam džemata Sejmen.

Koristimo priliku da se zahvalimo osoblju Kantonalne bolnice Zenica, a posebno pomoćniku direktora za medicinske poslove dr. Rasimu Iriškiću, načelnici Odjela prof. dr. Belmi Pojskić, glavnoj sestri, šefu Službe uslužne djelatnosti gosp. Senahidu Kukiću, na saradnji i srdačnosti prilikom posjete.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno