Info

Predstavnici JOB-a „Unija veterana“ ZDK u Skupštini Kantona

Predstavnici JOB-a „Unija veterana“ ZDK u Skupštini Kantona – Predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Ćazim Huskić je zajedno sa ministrom Ministarstva za boračka pitanja Fahrudinom Čolakovićem u sjedištu institucija Kantona, primio je predstavnike JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona (JOB ZDK).

Predstavnici JOB-a ZDK su upoznali domaćine o aktivnostima na organizaciji Izvještajno izborne Skupštine JOB-a „Unija veterana“ Bosne i Hercegovine, koja se ove godine održava u Zenici. Razgovaralo se i o organizaciji centralnog svečanog obilježavanja Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine koje bi se trebalo održati na području Zeničko-dobojskog kantona.

Ovom prilikom predsjedavajući Huskić je naglasio: “Čast mi je da su nas danas posjetili uvaženi veterani proteklog rata i predstavnici JOB-a Zeničko-dobojskog kantona. Danas smo evocirali sjećanje na tradiciju naše slavne Armije, sa osvrtom na nastanak i ratni put Armije i sa posebnim sjećanjem na saborce i druge heroje odbrane”.

Na kraju su se predsjedavajući i ministar zahvalili gostima na posjeti i izrazili podršku aktivnostima JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona, te naročitu podršku organizaciji svečanog obilježavanja Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Stručna služba Skupštine ZDK

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem