Biznis

Predstavnici Herbal Groupa se sastali sa predstavnicima Gradske uprave zbog mogućih investicija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici Herbal Groupa se sastali sa predstavnicima Gradske uprave zbog mogućih investicija- Na jučerašnjem sastanku sa gradonačalnikom Fuadom Kasumovićem se razgovaralo o mogućim investicijama u gradu Zenici. Obzirom da je Herbal Group već nekoliko godina prisutan sa investicijama u ZDK, planirano je da se sa investicijama nastavi i u gradu Zenici. U sklopu Herbal Groupa su nekoliko brendova: Herbal Spa, Caribou Coffee, Mado i Burgo.

„Veliko nam je zadovoljstvo bilo se sastati sa gradonačalnikom gosp. Fuadom Kasumovićom, gdje smo detaljno predstavili plan širenja u BiH sa akcentom na grad Zenicu. Trenutno smo u fazi analize tržišta i pronalaska lokacija za kafeterije Caribou Coffee, koji bi trebao biti prvi veliki franšizni brend koji dolazi u Zenicu,“ izjavili su predstavnici Herbal Groupa.

Caribou Coffee je američki brend kafeterija. U BiH trenutno Caribou Coffee ima šest poslovnica, od čega se četiri nalaze u Sarajevu i dvije u Visokom.

Nakon sastanka su obje strane konstatovale da će ovo biti početak saradnje između grada Zenice i Herbal Groupa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno