Biznis

Predstavnice Sekcije frizera, Udruženja poslodavaca Zenica na sastanku kod direktorice Pedagoškog Zavoda ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnice Sekcije frizera, Udruženja poslodavaca Zenica na sastanku kod direktorice Pedagoškog Zavoda ZDK – Predstavnice Sekcije frizera, Udruženja poslodavaca Zenica na sastanku kod  Bernadete Galijašević, direktorice Pedagoškog Zavoda ZDK.

Dana 02.11.2018. godine predstavnice Sekcije frizera, pri Udruženju poslodavaca Zenica, bile su na sastanku kod Gdja. Bernadete Galijašević, direktorice Pedagoškog Zavoda ZDK.

Sastanku su prisustvovali i gdja Mirsada Čajlaković,stručni savjetnik za oblast obrazovanja i Gosp. Nihad Kamenjaković, direktor srednje mješovite škole „Mladost“ Zenica.

Tema sastanka je bila uspostava bolje i kvalitetnije saradnje i koordinacije između vlasnika frizerskih salona i predstavnika škole – profesora i koordinatora za praksu. Na sastanku je zaključeno da ovo treba da bude prvi u nizu sastanaka između poslodavaca i predstavnika škole.

Sekcija frizera, Udruženja poslodavaca Zenica, zahvaljuje se  Gdji Bernadeti Galijašević, koja je izdvojila svoje vrijeme i pomogla da se uspostavi bolja  buduća saradnja između predstavnika škole i poslodavaca.

Ovim putem pozivamo sve frizere, kozmetičare, manikere i pedikere sa područja Grada Zenica da se uključe u rad Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera, Udruženja poslodavac Zenica, jer biti član Sekcije znači i biti uključen u sve aktivnosti sekcije i biti blagovremeno obavješten o seminarima, sajmovima, takmičenjima i sl. iz svoje djelatnosti.

SEKCIJA frizera, kozmetičara, manikera i pedikera UDRUŽENJA POSLODAVACA ZENICA

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno