Politika

Predstavljeni Lista HDZ1990 za Gradsko vijeće i kandidat za Gradonačelnika Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljeni Lista HDZ1990 za Gradsko vijeće i kandidat za Gradonačelnika Zenice – Poštovani, čast mi je i zadovoljstvo predstaviti Vam listu HDZ1990 za ove lokalne izbore, na čelu sa kandidatom za gradonačelnika g. Josipom Šainom.

Kao što Vam je poznato HDZ1990 po prvi put nastupa samostalno. Želja nam je da pokrenemo prijeko potrebne pozitivne promjene, koje će učiniti Zenicu, modernim europskim gradom u kojem će se svatko osjećati kao svoj na svome i živjeti život dostojan čovjeka.

Želimo da budemo svima primjer otvorenosti, tolerancije, jednakopravnosti, multietničnosti i napretka. Pripremili smo program pod nazivom 5+, koji nudi načine i modalitete da se život u Zenici unaprijedi u svakom segmentu života, a posebnu pozornost smo posvetili našem najvećem bogatstvu djeci, mladima i obitelji. Program ćemo Vam predstaviti uskoro.

hdz1990-1

Naša poruka je nedvosmislena i jasna, “Zenica je i moj grad”! Želimo poručiti da svatko od nas ima pravo na ovaj grad, u koji smo svi mi utkali dio vlastitog identiteta. Ako želimo napredak i bolji život za sebe i svoju djecu, promjene su nužne i prijeko potrebne. Nema drugog načina nego dati svoj glas novim strankama i kandidatima.

Nadamo se da ćete svoje povjerenje ukazati HDZ1990 i našim kandidatima, koji žele, znaju, mogu i hoće, boriti se pošteno i pravedno za bolju budućnost svih nas i naše djece. Hvala!

hdz1990-2

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno