Zenica

Predstavljen Program certifikacije gradova

Predstavljen Program certifikacije gradova
Predstavljen Program certifikacije gradova
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljen Program certifikacije gradova- Gradska uprava Zenice, zajedno sa Agencijom za ekonomski razvoj grada zeničkim su privrednicima predstavili Program certifikacije gradova i općina sa povoljnijim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Evropi.

– Ovaj BFC proces, čija je implementacija u Zenici već započela, znači uspostavu partnerskog odnosa i zajedničkog rada lokalne uprave i poduzetničkog sektora u cilju poboljšanja ambijenta za razvoj poduzetništva i privlačenje potencijalnih investitora, pojasnio je predavač Senad Pašalić, menadžer za razvoj u ZEDI.

Mišljenja privrednika o ovom projektu su podvojena, jer jedni smatraju da će njegova provedba doprinijeti sređivanju poslovnog ambijenta u Zenici, te omogućiti privrednicima jednak status, dok su drugi skeptični jer smatraju

da ovaj program ne znači ništa drugo do prihvatanje evropskih normi i njihovo svođenje na nivo lokalnih zajednica.

rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno