Zabava

Predstavljamo video: BalkanEros & Bel Canto – Ljeto

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva popularna zenička benda, BalkanEros i Bel Canto, odlučila su da udruže snage i publiku počaste jednim nesvakidašnjim duetom. Pjesma se zove “Ljeto”, a “oživljena” je izuzetno zanimljivim animiranim spotom. Kako kažu momci, za njih će ljeto početi sa prvim youtube pregledom njihove nove pjesme, koju su planirali objaviti i ranije, ali zbog izuzetne kompleksnosti video animacije, morali su na spot čekati nešto duže. I BalkanEros i Bel Canto egzistiraju već po nekoliko godina, a kao svoje najveće uspjehe izdvajaju: učešće na kanskom filmskom festivalu (BalkanEros) i gostovanje na koncertima Darka Rundeka i Dubioza kolektiva (Bel Canto).
Singlom i spotom “Ljeto” Haris Abdagich & BalkanEros zvanično najavljuju svoj novi album “Balkanjeros Rokenrol”, koji će se na tržištu pojaviti već do polovine ovog mjeseca, a izdavač je FACE TV.
“Ovaj august će biti vrlo emotivan za mene, jer izlazi naš novi album baš u mjesecu kad tri člana benda, uključujući i mene, slave svoje rođendane, koje ćemo obilježiti našim koncertom u zeničkom klubu Jazz, u okviru Anti Dep Zen Fest-a, 20-og augusta 2015. Osim toga, jako sam sretan i ponosan da je izdavač baš FACE TV, televizijska kuća s kojom smo u proteklim godinama imali izuzetno lijepu saradnju, koja će se, nadam se, nastaviti i u godinama koje su pred nama. Album “Balkanjeros Rokenrol” je prvo muzičko izdanje FACE TV-a, što svemu daje poseban čar”, rekao nam je lider benda BalkanEros, Haris Abdagić.
Momcima želimo mnogo sreće u budućem radu, a vama toplo preporučujemo da pogledate njihov novi spot.

[iframe width=”720″ height=”405″ src=”https://www.youtube.com/embed/0wjmI9cKpGI?rel=0&showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno