Zabava

Predstavljamo trailer za film Opčinjen

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljamo trailer za film Opčinjen  – Dragi prijatelji, u ime distributerske kuće Una Film, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo predstavim trailer filma `OPČINJEN` (BEGUILED) koji u naša kina dolazi 6. jula 2017. godine. Režiju za ovaj film potpisuje Sofie Coppole dok glavne uloge tumače Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Ellom Fanning i Emmom  Howard.

Trailer pogledajte na sljedećem linku:

Radnja filma „Opčinjen“, je adaptacija istoimenog romana Thomasa Cullinana, u režiji Sofie Coppole, dešava se u ženskoj školi u državi Virginija 1864. godine. Dok Građanski rat bukti, bogoslovija gđice Marthe Farnsworth za mlade djevojke zaštićena je od spoljašnjeg svijeta, sve do jednog dana kad pronađu ranjenog vojnika Unije i dovedu ga kući.

UNA FILM

OPČINJEN (THE BEGUILED) U kinima od 6. jula

Scenario i režija:      Sofia Coppola

Uloge:                  Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Emma

Howard, Oona Laurence, Angourie Rice, Addison Riecke

Žanr:                    psihološki triler

„Opčinjen“ je zavodljiva drama priznate redateljke i scenariste Sofie Coppole; adaptacija istoimenog romana Thomasa Cullinana. Radnja se dešava u toku Građanskog rata, u internatu za južnjačke djevojke. Zaštićene mlade žene sreću povrijeđenog neprijateljskog vojnika. Kad mu pruže utočište i zaliječe rane, kuću će preplaviti seksualna tenzija i opasan rivalitet, a tabui će se porušiti u neočekivanom slijedu događaja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno