Biznis

Predstavljamo: MaŠnica – Almedine Bejtić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavila bih se kao Dinu, majku dječaka i djevojčice, što je u zadnje vrijeme moja najznačajnija titula. Inače, diplomirana sam ekonomistica, nezaposlena, piše nam Almedina Bejtić u predstavljanju svog rada – hobija.

-Izrada trakica za bebe je počela sasvim slučajno kada sam na poklon za svoju kćerkicu dobila trakicu koja joj je bila velika i koju sam pokušala prepraviti. Tada sam odlučila napraviti joj još nekoliko trakica koje su plijenile pažnju gdje god bi se pojavile. Druge majke su tražile da napravim iste trakice za njihove bebice i tako je sve krenilo. Reakcije na moj rad su bile dosta pozitivne te sam se odlučila da otvorim i stranicu “MaŠnica aksesoari za kosu“, kaže Almedina.

Budući da je mama dvoje male djece koji traže svoju pažnju i obaveze, trudila se raditi u vrijeme kada oni spavaju. U tim trenucima kad se sve stiša odlazila je u svoj mali svijet kreacije i nastanka trakica.

-Vjetar u leđa da nastavim sa ovim, nazovimo hobijem, mi daju prelijepe fotografije koje dobivam od svojih zadovoljnih mušterija. Te slatke malene glavice koje nose moje trakice su toliko motivirajuće. Da napomenem da najviše volim raditi po narudžbi! Kada mi se kaže “imam takav i takav outfit za bebu i želim takvu i takvu trakicu koja će sve to podići na viši nivo”. Onda to bude puni pogodak i obostrano oduševljenje, kaže i poziva pratioce i čitatelje Zenicabloga da posjete njenu stranicu, možda nađu nešto za sebe i svoje voljene. Također, Almedina je pozvala sve da joj daju svoje sugestije i prijedloge jer kako kaže – tu je zbog svih njih.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno