Biznis

PREDSTAVLJAMO: IndArt project

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PREDSTAVLJAMO: IndArt project – IndArt – (Industrial Art) je projekat koji je nastao u Zenici. A osim kao arhitektonski, ovu radionicu opisujemo kao istraživačku i dizajnersku, budući da su usredotočeni na proizvodnju visoko kvalitetnih, jedinstvenih i ručno rađenih lampi. Plod su kreativnosti dvoje zaljubljenika u industrijsku umjetnost – Zerine i Dine Hasanice.

Drvu i materijalima koji su odbačeni oni daju sasvim novu ulogu i oživljuju ih kroz zidne, podne i stolne lampe visokog stila. Obzirom da svijetlo uistinu ima moć obogatiti svaki životni prostor i dati mu magičnu, toplu atmosferu, ovaj projekat je ideju o kreiranju artikla koji će biti sjajan proizvođač ugođaja u svakom interijeru podigao na sasvim novu razinu. IndArt project lampe će se odlično uklopiti u svaki minimalistički ili industrijski interijer, ali i radni stol.

Neke od njihovih najupečatljivijih komada možete pogledati u nastavku, a detaljnije pogledajte njihove društvene mreže –https://www.facebook.com/INDARTproject/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno