Zabava

PREDSTAVLJAMO EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte sjajnu zabavu mališana nedaleko od Zenice na jedinstvenom “slip’n’slide in Bosnia and Herzegovina v2”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PREDSTAVLJAMO EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte sjajnu zabavu mališana nedaleko od Zenice na jedinstvenom “slip’n’slide in Bosnia and Herzegovina v2” – Naš sugrađanin Senadin Kalee Beganović odlučio je sa posjetiocima Zenicabloga podijeliti ovaj video sa jedinstvenim načinom zabave grupe mališana.

Pogledajte, kako navodi autor, najveći osmijeh mališana koji vrijedi višesatnog truda i dokaz da se prava zabava, iskrena dječaija igra i radost nalaze daleko od monitora i ovisnosti o video-igricama, društvenim mrežama… Reći ćemo samo – uživajte u najvećem slip’n’slide in Bosnia and Herzegovina v2 – i hvala našem Senadinu što je odlučio da video podijeli s nama -NAPOMENA: u opcijama Youtube videa (dolje desno, imate opciju uključivanja titla na bosanskom jeziku)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno