Politika

Predsjedništvo KO DF ZDK: Puna podrška predsjedniku Komšiću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjedništvo KO DF ZDK: Puna podrška predsjedniku Komšiću – Predsjedništvo KO DF ZDK daje punu i bezrezervnu podršku predsjedniku Demokratske fronte Željku Komšiću u provođenju odluka i programskih ciljeva Fronte, a oni su jasni i jednostavni i precizni: očuvanje i jačanje države Bosne i Hercegovine, Euroatlanske integracije, zaštita ljudskih i građanskih prava svih njenih građana i na svakom njenom pedlju, te ekonomski prosperitet i društvo jednakih šansi.

Naš Predsjednik Željko Komšić, kao i nebrojeno puta do sada, nije i neće sigurno izdati sebe i vrijednosti Demokratske fronte, odnosno njenih članova koji uspravno stoje i znaju šta i kao hoće.  Svi realni, iskreni ljudi i unutar zemlje i van njenih granica ovu činjenicu prihvataju i uvažavaju.

Jasno je da upravo iz tih razloga, baš u ovim vremenima politički smutljivci, kalkulanti, lažni dušebrižnici, orkestrirano, zajedno sa odavno legitimisanim političkim neprijateljima cjelovitosti i zajedničkog života u Bosni i Hercegovini, bljuju vatru, laži i obmane protiv predsjednika Komšića i Fronte…

Mi znamo i ko smo i kome i zašto pripadamo. Zato neće uspjeti u svojim namjerama, jer Demokratska fronta, pa tako i članstvo i organi DF-a u ZDK, idu svojim putem, spremni za nastavak teške ali časne patriotske borbe za bolji život građana.

Članovi DF ZDK su spremni za tako nešto, za hvatanje u koštac sa najvećim izazovima – bezakonjem, lopovlukom, odlaskom mladih, stagnacijom privrednog razvoja, budžetskim javašlucima…

Mi u ZDK  nastavljamo borbu. Imamo jasne vizije i planove.  Idemo dalje…. pokazujemo i pokazaćemo to i u vremenima koja su pred nama…Sa našim Predsjednikom – Željkom Komšićem!

DF ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno