Zenica

Predsjednica Ocjenjivačkog suda za javna priznanja Grada Zenice podnijela neopozivu ostavku na tu funkciju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednica Ocjenjivačkog suda za javna priznanja Grada Zenice, prof. dr. Aida Imamović podnijela neopozivu ostavku na tu funkciju, saznaje naš portal. U pismenoj ostavci kao jedan od razloga, sada već bivša predsjednica Ocjenjivačkog suda za javna priznanja Grada Zenice, navela je neprincipijelnost u radu komisije. Ovdje treba istaći da sada već bivša predsjednica nije ni glasala za ponuđene prijedloge koje su izglasali i Gradskom vijeću ponudili ostali članovi Ocjenjivačkog suda za javna priznanja Grada Zenice.

Podsjetimo, tokom posljednje sjednice Gradskog vijeća sa dnevnog reda je povučen Prijedlog Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Zenice. Materijal je povučen na zahtjev Ocjenjivačkog suda kao ovlaštenog predlagača. Predsjedavajući Vijeća Goran Bulajić u izjavi za RTVZE je kazao da su imali pravo na to, ali da ne zna konkretne razloge zašto je to učinjeno. U povučenom Prijedlogu Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Zenice gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović predložen je za dobitnika najvišeg priznanja, GRB ZENICE, dok su za NAGRADE ZENICE predloženi Maja Hadžiselimović, Ivan Petrović i Ansambl „Bosnia folk“ Zenica.

Visoko.co.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno