Politika

Predsjedavajući Skupštine ZDK Jasmin Duvnjak posjetio Olovo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjedavajući Skupštine ZDK Jasmin Duvnjak posjetio Olovo – U okviru redovnih programskih aktivnosti u radnoj posjeti Olovu boravio je predsjedavajući Skupštine Zeničko – dobojskog kantona Jasmin Duvnjak.

Načelnik Općine Olovo Đemal Memagić i predsjedavajuća Općinskog vijeća Enida Brkić upoznali su predsjedavajućeg Duvnjaka sa ekonomskom i političkom situacijom, te brojnim projektima koji se uspješno realizuju u ovoj općini.

Naglašena je potreba intenzivnije saradnje kantonalne Skupštine sa organima lokalne samouprave. Nakon polaganja cvijeća i odavanja počasti šehidima i pogunilim borcima na centralnom olovskom spomen obilježju delegacije Kantona  i Općine obišle su novu Sportsku halu, Dom kulture i Muzej u izgradnji, novoizgrađenu zgradu Općinskog suda, zgradu za socijalno stanovanje, gradsku džamiju u izgradnji i javnu zdravstvenu ustanovu za banjsko liječenje Aquaterm.

Predsjedavajući Skupštine Duvnjak izrazio je zadovoljstvo viđenim tokom posjete i ogromnim iskoracima koje je Olovo napravilo na planu lokalnog ekonomskog razvoja i izgradnje modnerne infratsrukture.

Stručna služba Skupštine ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno