Politika

Predsjedavajući Skupštine ZDK Duvnjak čestitao Dan policije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjedavajući Skupštine ZDK Duvnjak čestitao Dan policije – Poštovani policijski komesaru Šut Semire,

Poštovani ministre Arsenić Nikola,

Povodom 15. maja – Dana policije Zeničko-dobojskog kantona, u ime Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i u svoje lično ime upućujem Vama i svim policijskim službenicima iskrene čestitke, uz zahvalnost za časno i profesionalno obavljanje poslova i zadataka, kao i za odlučnost i spremnost da služite svim građanima Zeničko-dobojskog kantona i Bosne i Hercegovine.
Ovom prilikom čestitamo i na svečanom otvorenju i budućem korištenju Centra za edukaciju policijskih službenika i prostorija Specijalne policijske jedinice Zeničko-dobojskog kantona.

Ponosni smo na policijske snage Zeničko-dobojskog kantona i na ostvarene rezultate u prethodnom periodu, kroz savjesno obavljanje najsloženijih zadataka i poduzimanje aktivnosti u oblasti unapređenja sveukupne sigurnosne situacije.

U institucijama Zeničko-dobojskog kantona ćete imati punu podršku u obezbjeđenju egzistencijalnih uslova i adekvatnih materijalno-tehničkih sredstava za rad policije.

SRETAN VAM 15. MAJ – DAN POLICIJE ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA!

 

PREDSJEDAVAJUĆI

  Jasmin Duvnjak, s.r.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno