Politika

Predsjedavajuća Skupštine ZDK: kontakt sa građanima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjedavajuća Skupštine Zeničko – dobojskog kantona Drazenka Subasic obavještava građane Zeničko – dobojskog kantona da će od 1. maja svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u terminu od 09:00 – 11:00 sati biti organiziran prijem za zainteresirane građane našeg Kantona, koji će imati priliku predočiti probleme i inicijative i potražiti moguća rješenja.

Zainteresirani građani se trebaju najaviti do zadnjeg petka u mjesecu na telefon 032/460-660, ostaviti svoje podatke i ukratko predočiti problem ili pitanje nakon čega će biti kontaktirani i obaviješteni o terminu sastanka.

Ukoliko se rješenje za problem može pronaći u nekom od ministarstava, preduzeća ili ustanova čiji je osnivač Zeničko – dobojski kanton, Predsjedavajuća će biti na raspolaganju i nastojati posredovati u njegovom rješavanju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno