Politika

Predizborni skup SDA u Gornjoj Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predizborni skup SDA u Gornjoj Zenici – SDA: Naidin Ahmetspahić je jedini pravi izbor za gradonačelnika – U ponedjeljak, 26. septembra 2016. godine, održan je predizborni skup Stranke demokratske akcije u Gornjoj Zenici gdje su predstavljeni kandidati SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić.

„Ako bih birao i prijatelja i saradnika, onda bi to bio Naidin Ahmetspahić“, izjavio je prilikom obraćanja prisutnim članovima i simpatizerima Stranke demokratske akcije Mirsad Čizmo, kandidat SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i vlasnik kompanije RM-LH.
Zastupnica SDA u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, dr. Nermina Kapetanović, naglasila je važnost činjenice da je Naidin Ahmetspahić kandidat koji poznaje probleme svoga grada, koji je bio uključen u najvažnije projekte u proteklom periodu u našem gradu i zasigurno može nastaviti procese koji su započeti. SDA Zenica je uvijek imala najbolje kandidate na listama i najbolje kandidate za gradonačelnika, a tako je i ovaj put, a to zasigurno donosi nastavak pozitivnih promjena u gradu Zenica.

Prof. dr. Spahija Kozlić, nosilac liste SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i dr. Ibrahim Šišić, predsjednik OO SDA Zenica pozvali su građane da 2. oktobra izađu na izbore i da se opredjele za Stranku koja iza sebe ima rezultate koji su vidljivi na svakom koraku – za Stranku demokratske akcije.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno