Sudske klupe

Predali se napadači na Mangafića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predali se napadači na Mangafića – Davor Kostić (25) i Kerim Ćerim (21) predali su se jučer u Policijsku upravu Zenica, nakon što je najvjerovatnije Kostić, nožem teško ranio Etjena Mangafića (24). Napad se dogodio u četvrtak oko 19 sati u marketu “Hass” u zeničkom naselju Crkvice.

Napadu je predhodila svađa Mangafića sa jedne, te Kostića i Ćerima sa druge strane.

Nakon što je Mangafić ušao u radnju, Kostić i Ćerim su ušli za njim, te ga jedan od njih, nezvanično Kostić, više puta ubo nožem u predjelu ramena, te ruke, kojom se Mangafić branio. Nakon toga Kostić su pobjegli, a policija je preksinoć i jučer tragala za njima. U pratnji advokata su se oko podneva predali, te im je određeno policijsko zadržavanje.

Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, rečeno je u policiji.

– Pacijent je primljen sa više ubodnih rana. Nakon zbrinjavanja povreda i opservacije, prebačen je na hirurgiju, gdje će biti zadržan, rečeno nam je u Kantonalnoj bolnici Zenica. Motivi napada nisu saopćeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno