Zenica

Pravni fakultet UNZE nastavlja tradiciju obilježavanja Dana bijelih traka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pravni fakultet UNZE nastavlja tradiciju obilježavanja Dana bijelih traka, a ove godine u saradnji sa Evropskim udruženjem studenata prava Zenica (ELSA Zenica).

Manifestaciju obilježavanja Dana bijelih traka upriličavamo 31. 5. (srijeda) u sali Prf 1 u zgradi Pravnog fakulteta s početkom u 9:30 kada obilježavanje otvaramo panel diskusijom. Isti dan u 11 sati organizovan je mimohod od zgrade Pravnog fakulteta do spomen-obilježja „Kameni spavač“ u znak podsjećanja Zeničana da moramo njegovati kulturu sjećanja i ne dati da ratni zločini i zločini protiv čovječnosti počinjeni u Prijedoru i okolini, ali i u cijeloj Bosni i Hercegovini, padnu u zaborav.

Ovim putem pozivamo članove i članice Mreže mladih MIZ Zenica da nam se pridruže obilježavanju Dana bijelih traka i na taj način odaju počast žrtvama Prijedora.

Dress code: S obzirom na vezanje bijelih traka oko vaše ruke, bili bi besprijekorno zahvalni kada bi Vam gornji dio odjeće bio crne boje ili bilo koje druge boje tamne nijanse.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno