Zabava

Pratite hrabre mališane, u novoj avanturi na Karibima – u kinima od 25. jula

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavak animiranog filma “Hrabri mališan 2”, u kojem je glavna tema život različitih buba i njihova borba za opstanak. U BiH kinima imat ćemo priliku pogledati ovu uzbudljivu avanturu od 25. jula 2019. godine.

U odjeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gdje se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.

Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spasi dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spasi sa druge strane svijeta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno