Nogomet

Poznato kada će IO N/FS BiH raspravljati o utakmici Rusija – BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine prispitat će odluku donesenu na sjednici Komiteta za Hitnost N/FS BiH, a u kojoj je odlučeno da Savez prihvata poziv FS Rusije za odigravanjem prijateljskog susreta.

Potpredsjednik N/FS BiH, Irfan Durić potvrdio je da će se o prijateljskoj utakmici Rusija-BiH razgovarati na vanrednoj sjednici IO N/FS BiH koja će biti održana 10. oktobra ove godine.

Na toj sjednici bit će samo jedna tačka dnevnog reda, a to je “preispitivanje odluka komiteta za hitnost”.

“Najbitnije je da se krenulo u zaustavljanje ovoga svega.”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Durić, koji tvrdi da nije bilo većih problema u sakupljanju dovoljnog broja glasova da se sazove sjednica.

Ipak, neshvatljivo je da sjednica nije mogla biti organizirana i ranije, budući da je cijela fudbalska javnost zaokupljena pitanjem utakmice koja (ne)će biti odigrana, dok krajem septembra naša fudbalska reprezentacija igra ključne utakmice Lige nacija za ulazak u Ligu A.

Podsjećamo, utakmica izumeđu Rusije i Bosne i Hercegovine trebala bi biti odigrana 19. novembra.

Autor: N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno