Nogomet

Poznato gdje će Zmajevi igrati naredne dvije domaće utakmice, uskoro odluka o meču sa Italijom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poznato gdje će Zmajevi igrati naredne dvije domaće utakmice, uskoro odluka o meču sa Italijom – Reprezentacija Bosne i Hercegovine naredne dvije domaće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine igrat će u Zenici, prenosi portal Klix.ba.

Zmajevi u narednom petom kolu dočekuje Lihtenštajn i ovaj meč se igra 5. septembra na Bilinom polju u Zenici s početkom od 20:45 sati.

Tri dana kasnije slijedi gostovanje Armeniji, a u oktobarskom ciklusu BiH će prvo 12. oktobra ugostiti Finsku u Zenici, a potom gostovati Grčkoj.

Zmajevi kvalifikacije okončavaju u novembru kada slijede dueli s Italijom kući i Lihtenštajnom u gostima. Međutim, još uvijek nije poznat stadion na kojem ćemo ugostiti Azzurre, a kako prenosi Klix, odluka će se donijeti u narednih 20-tak dana.

TABELA GRUPE J

RASPORED



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno