Nogomet

Poznati termini posljednjih utakmica Premijer lige u 2017. godini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poznati termini posljednjih utakmica Premijer lige u 2017. godini – Posljednje utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine u 2017. godini bit će odigrane narednog vikenda. U petak je na rasporedu jedan duel, u subotu tri, a u nedjelju dva susreta.

Pauza koja će trajati skoro tri mjeseca se približila, a u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva očekuju nas dueli koji će nam otkriti ko će s liderske pozicije otići na zimsku pauzu.

Lider prvenstva je Željezničar. Plavi će na svom terenu ugostiti Radnik iz Bijeljine u posljednjem duelu u Premijer ligi u 2017. godini. Duel Željezničara i Radnika na rasporedu je u nedjelju u 16 sati i 30 minuta. U drugom susretu koji je na rasporedu u nedjelju Sarajevo će gostovati kod fenjeraša Viteza, a utakmica počinje u 13 sati.

Fudbaleri GOŠK-a i Slobode otvorit će 18. kolo Premijer lige, a taj duel na rasporedu je u petak u 13 sati. U subotu se igraju tri utakmice. Čelik i Zrinjski, odnosno Mladost i Krupa će na teren u 13 sati, dok je duel između Borca i Širokog na rasporedu u 17 sati.

radiosarajevo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno