Biznis

Dan energetske efikasnosti u Peru 16.4.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan energetske efikasnosti u Peru 16.4. – Pozivamo vas na Dan energetske efikasnosti u firmi PERO Zenica d.o.o. –  Kompanije Röfix, EPS Laštro i PERO Zenica organizuju druženje i prezentaciju svojih fasadnih sistema u subotu 16.04.2016. godine u Prodajnom Centru  PERO Zenica.

Poznato je da dobra toplotna izolacija fasade smanjuje troškove grijanja  u zimskom i hlađenja u ljetnom periodu. Investicija u fasadne  sisteme zahtijeva  kvalitetne materijale kao i kvalitetnu ugranju. Taj dan će stručnjaci iz kompanija Röfix i EPS Laštro biti na raspolaganju svim posjetiocima koji žele saznati nešto više o energetskoj efikasnosti, te davanjem stručnih savjeta pomoći prilikom izbora pravog fasadnog sistema.

Posjetioce u subotu očekuju i akcijske cijene Röfix –EPS Laštro fasadnih sistema, besplatan roštilj i piće, ali i nagrade – svaki 50. kupac osvaja nagradnu kupovinu u PERU u vrijednosti od 50 KM.

Dođite u subotu da se družimo!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno