Biznis

Poziv za učešće na ZEPS sajmovima 2019

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv za učešće na ZEPS sajmovima 2019 – U toku pripreme za realizaciju 26. Generalnog bh. sajma ZEPS 2019  kao i 16. Međunarodnog sajma metala ZEPS Intermetal 2019, saopćili su organizatori.

Sajmovi će biti održani u periodu od  1 – 5. oktobra 2019. godine u Zenici.

Na ZEPS sajmovima će se i ove godine predstaviti niz proizvoda i usluga iz BiH, zemalja u okruženju i šire.

Organizator ZEPS sajmova poduzima sve aktivnosti kako bi ovaj poslovno-promotivni događaj imao sve preduslove da bude interesantno mjesto za promociju i prezentaciju proizvoda i usluga, upoznavanje sa potencijalnim poslovnim partnerima, za stvaranje  novih kontakata i proširenje tržišta, razmjenu iskustava i unapređenje postojeće saradnje, kao i  dobivanje informacija o konkurenciji.

Pored izložbeno-prezentacijskog dijela, na ovogodišnjem sajmu ZEPS 2019 će biti održan i veliki broj stručnih pratećih manifestacija,  jedan od fokusa će biti konferencija pod nazivom  “Upravljanje otpadom u FBiH – mogućnosti i izazovi” koja će okupiti veliki broj učesnika .

“Uvjereni smo u vašu pozitivnu procjenu o značaju i vrijednosti ZEPS sajmova, te vas pozivamo da uzmete učešće kao izlagač”, poručili su organizatori.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno