Zenica

Poziv za učešće na treningu Medijska pismenost i kritičko promišljanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv za učešće na treningu Medijska pismenost i kritičko promišljanje- Ne želiš klikati na prvu, imaš hrabrost i želju da propituješ, a ambiciju da stvaraš i upozoravaš na nepravilnosti!? Upravo ti nam trebaš nam na treningu medijske pismenosti i kritičkog promišljanja.

Omladinsko udruženje REaktiv poziva zainteresirane mlade da se prijave na trening medijske pismenosti i kritičkog promišljanja. Trening će se održati 29. i 30. maja 2021. godine u Centru za mlade Zenica, Jalijski put 5. Tokom treninga imat ćete priliku učiti o medijskoj pismenosti, online aktivizmu, kreativnom razmišljanju, tehnikama pisanja vijesti i mnogim drugim temama. Osim toga upoznat ćete druge zanimljive osobe iz različitih bosanskohercegovačkih gradova.

Pravo prijave imaju:

  • mladi od 18 do 30 godina,
  • državljani BiH,
  • srednjoškolci, studenti, zaposleni, nezaposleni

 

Prijaviti se možete putem linka OVDJE. Poziv se zatvara u utorak, 25. maja u 23.59 sati. Prijave pristigle poslije ovog roka neće biti uzete u razmatranje zato se prijavite odmah i ne čekajte “5 do 12”.

Naravno, kao svaki dobar domaćin, REaktiv će vam pokriti troškove smještaja, hrane, prevoza i radnih materijala.

Odabrani učesnici dobit će email sa ostalim informacijama značajnim za učešće na treningu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno