Zenica

Poziv za učešće na kreativnoj radionici

Poziv za učešće na kreativnoj radionici – Nakon što je ZEDA realizovala kreativnu radionicu „Dekupaž u 4 koraka“ i dobila odlične povratne informacije u vidu fotografija radova koje su učesnice ove radionice nastavile usavršavati, ovo je trenutak kada idemo korak dalje i organizujemo II nivo ove tehnike.

Iz dana u dan, ZEDA dobiva fotografije radova, a od svih tehnika, dekupaž je tehnika koju su oni koji su učestvovali na radionici, u najvećem broju nastavili usavršavati.

Tri djevojke su pokrenule i svoju dekupaž art stranicu, Sumeja Đulan i Sara Sinanović Decoupage Art by S&S https://www.facebook.com/decoupage.by.ss/ i @decoupage.by.ss   https://www.instagram.com/decoupage.by.ss/?igshid=13pu8d0zf2dzi kao i Amra Selimović, Decoupage Art by Amra https://www.facebook.com/Decoupage-Art-by-Amra-108414241008688

Bravo za vrijedne i kreativne studentice na koje smo ponosni. Već smo podržali njihov rad I nastavićemo pratiti njihov razvoj.

Nova radionica (II nivo) omogućit će učesnicima da nauče dodatne vještine i mogućnosti dekupaža.

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Sponzor ove radionice je FEDI  https://fedi.ba/ d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby  programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.

Učešće na radionicama je BESPLATNO ali je prijava OBAVEZNA.

  1. Datum: 14. 10. 2020. godine
  2. Početak: 10:00 sati
  3. Radionica je namijenjena za starost: od 15 do 50 godina

Osim volje i želje za kreativnim stvaranjem, ništa drugo vam nije potrebno.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, prijaviti se možete isključivo telefonski na 032 449 – 412.

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem