Zenica

Poziv za učešće na kreativnim radionicama Crtanje na aluminijskoj foliji i Crtanje na vodi – Ebru art

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radionica Crtanje na foliji

Crtanje na foliji je neobična i izuzetno atraktivna tehnika koja će Vam omogućiti da zaplovite u svijet kreativnosti u kojem nije potrebno da imate predznanje ili talenat. Ovo je vještina koju mogu naučiti SVI, a mi Vam to omogućujemo učešćem na ovoj radionici.

Dana 25. januara 2023. godine, Centar za mlade INPUT u saradnji sa Polonica ART organizuje kreativnu radionicu „CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI“ koja će početi u 18:00 u Centru za mlade INPUT na Mokušnicama (Mokušnice 10).

Prijave za učešće su obavezne putem linka PRIJAVA ili na +387 61 757 980 i vibera: + 387 62 116 343 najkasnije do 23. januara 2023. godine

Možda ćete baš Vi nakon učešća na ovoj radionici, usavršiti ovu tehniku, ispromovisati, dobiti hobi pa i kreativni posao ili aktivnost u kojoj ćete uživati. Ne znate da li ste u nečemu vješti, da li nešto znate ili možete, sve dok ne probate. Budite dio našeg izazova!

Da li idete u osnovnu, srednju školu, fakultet, da li ste (ne)zaposleni ili u penziji, nevažno je, volja je ta koja je važna da naučite rezbariti po najizazovnijem materijalu koji ćete upoznati.

Kotizacija za radionicu je 15 KM (uključuje materijal i voditeljica radionice mag. Ajna Dedić)

Radionica Crtanje na vodi – Ebru art

Crtanje na vodi?

Nemoguće!

Mi ćemo Vam pokazati da je moguće, atraktivno, prezabavno i lako!

Slike koje ćemo naslikati su unikatne, drugačije od svega što ste do sada crtali, a mogućnosti su brojne!

Ebru art ili mramoriranje je drevna orijentalna, turska umjetnost ukrašavanja vode. Ovo je tehnika kojom je nemoguće nacrtati dvije iste slike ali koja omogućuje da crtate po vodi i rasplamsate kreativnost, te da prenesete crtež na papir.

Zabavna je i neuobičajena tehnika kojom ćete nakon što je naučite, oduševiti sve one kojima pokažete svoje crteže ili im omogućite da se i sami okušaju u ovoj tehnici.

Dana 27. januara 2023. godine, Centar za mlade INPUT u saradnji sa Polonica ART organizuje kreativnu radionicu „EBRU ART“ koja će početi u 18:00 u Centru za mlade INPUT na Mokušnicama (Mokušnice 10) Zenica.

Kotizacija za radionicu je 10 KM (uključuje materijal i voditeljica radionice mag. Ajna Dedić)

Prijave za učešće su obavezne putem linka PRIJAVA  ili na +387 61 757 980 I vibera +387 62 116 343 najkasnije do 23. januara 2023. godine.

Broj mjesta je ograničen!
Požurite i prijavite se!

Vidimo se na radionici!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno