Info

Poziv za savjetovanje sa “Pasošem kompetencija”

Šta je to zapravo PASOŠ KOMPETENCIJA
Šta je to zapravo PASOŠ KOMPETENCIJA
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv za savjetovanje sa “Pasošem kompetencija”. Šta je to zapravo PASOŠ KOMPETENCIJA? PASOŠ KOMPETENCIJA je instrument pomoću kojeg se sistematski može napraviti osvrt na vlastitu biografiju.

Shvatit ćete koje su Vaše vještine i spsosobnosti i naučit ćete ih ispravno procijeniti. Pasoš kompetencija Vam postavlja i pitanja koja su vezana za Vaša iskustva sa porodicom, sa slobodnim vremenom, poslovnim životom ili volonterskim radom, jer je sve to također dio Vašeg kvalifikacijskog profila kao i formalno stečene diplome. Zašto PASOŠ KOMPETENCIJA kakva je korist odovog instrumenta?

U radnoj svakodnevnici potrebno nam je više od pukog stručnog znanja – potrebna nam je i kompetencija da naše stručno znanje prikladno primjenjujemo. Takozvane ključne kompetencije, poput timskih spospobnosti i sposobnosti učenja, kreativnosti, sposobnosti prilagođavanja i otpornosti na stres, često stičemo usput i nesvjesno u radnoj svakodnevnici ili u slobodnom vremenu. PASOŠ KOMPETENCIJA Vam pomaže da te kompetencije sistematski utvrdite i da ih prikažete. Tako nastaje Vaš lični profil koji Vam pomaže prilikom poslovne orijentacije, prilikom predstojeće promjene zanimanja ili radnog mjesta, prilikom pripremanja razgovora sa saradnicima ili razgovora o svom učinku, ali i prilikom formuliranja Vaših ličnih ciljeva.

Centar za mlade INPUT u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizuje savjetovanje sa “Pasošem kompetencija” .

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave broj mjesta je ograničen!

Prijaviti se možete putem online OBRASCA do 07.02.2016. godine.
Više informacija i prijavni obrazac možete preuzeti na: www.inputcentar.com

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno