Zenica

Poziv za ples: Let’s dance

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vođeni motom „Mladi za mlade Zenice“ članovi plesnog studija Silver Moon iz Zenice ove jeseni organizuju kurs plesa za početni nivo. Kurs će trajati 6 sedmica a prisutni će imati priliku da nauče osnovne korake plesova kao što su argentisnki tanog, salsa i bachata.

Napravite svoju novu zonu konfora. Ples je „All in one“ fenomen – tu su i druženje i izlasci, fizička aktivnost, kreativna  improvizacija, hobi, način života, meditacija, relaksacija, istraživanje seve, bogata kultura.

Kurs plesa će biti besplatan za sve koji se prijave do 10.9.2022. i dio je projekta „Let’s dance“ kojeg su podržali Fondacija Mozaik , Omladinska banka Zenica i grad Zenica.

Iskustvo kaže da su najbolji plesači postali oni koji su smatrali da imaju dvije lijeve noge i 0% sluha za ritam.

Obavezna je prijava putem poruke na broj 060 34 09 140 i/ili putem društvenih mreža Silver Moon Dance Studio. Lokacija studija je u Prvoj gimnaziji u Zenici a prvi termin je u utorak 13.9.2022. u 18h.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno