Zenica

POZIV STUDENTIMA UNZE: Festival za ekologiju i mir “Djeca su čuvari planete i svijeta”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozivaju se studenti volonteri Univerziteta u Zenici, koji žele biti dio naše velike manifestacije Festival za ekologiju i mir “Djeca su čuvari planete i svijeta”, steći značajno iskustvo, praktična znanja i vještine, da nam se prijave slanjem maila na [email protected] do 13.6.2023.godine.

“Mole se studenti da prilikom prijave navedu ime i prezime, broj telefona i sa kojeg fakulteta dolaze.

Pored praktičnog iskustva i znanja, studenti će dobiti Zahvalnice za svoj volonterski doprinos.

Festival za ekologiju i mir “Djeca su čuvari planete i svijeta”, koji organizujemo u saradnji sa Bosanskim narodnim pozorištem u Zenici,  održat će se 17.6.2023. godine.  Studenti su potrebni od 9 do 15 sati na sam dan Festivala, a 14.6. će se u poslijepodnevnim satima održati sastanak sa studentima radi dogovora i informisanja.

Ovaj događaj je namijenjen djeci, roditeljima, prosvjetnim radnicima, umjetnicima, studentima, kao i svim građanima koje zanimaju teme dječijeg stvaralaštva, ekologije i promocije mira u svijetu.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno