Biznis

Poziv navijačima NK Čelik da osmisle parolu za navijački šal

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv navijačima NK Čelik da osmisle parolu za navijački šal – NK Čelik poziva svoje vjerne navijače da zajedno ispišu historiju voljenog kluba. I to doslovno, tako što će osmisliti kreativnu parolu koja će biti ispisana na navijačkim šalovima kojeg će nositi sve buduće generacije. Nagradni konkurs se realizuje u saradnji sa kompanijom Carlsberg BH, ponosnim sponzorom zeničkog kluba, a ukoliko voliš Čelik i biraš Pan ovo je prilika koja se ne propušta.

Ukoliko si vjerni navijač/navijačica osmisli što kreativniju parolu koja će se odlično uklopiti u crveno – crnu pozadinu te u periodu od 15. do 30. 10. posjeti zvanične Facebook stranice Pan BiH i NK Čelik, pronađi istaknute objave, te svoj prijedlog upiši u dio za komentare. Stručni žiri će odabrati pet parola a najbolju će izabrati fanovi, po principu najviše osvojenih „lajkova“.

Za dodatnu motivaciju tu su i nagrade. Tako će vlasnik pobjedničke parole, osim navijačkog šala i dresa kući ponijeti Pana koliko je težak, a pripremljene su i nagrade za one koji uđu u uži izbor.

„Pan je ponosni partner NK Čelik, kluba zbog kojeg se na nogomet u Zenici gleda posebnim očima. Kako bi navijačima zahvalili na vjernosti svih ovih godina, pružamo im priliku da sami budu dio Čelikove priče. Prilikom osmišljavanja parola dajemo im potpunu slobodu, a zajedno ćemo birati i dizajn šala na kojem će parola biti ispisana“ izjavio je Amir Tobudić, direktor kompanije Carlsberg BH.  

Sve informacije mogu se pronaći na Facebook stranicama NK Čelik i Pan BiH.

Pozovi na Pan, osvježi dan



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno