Biznis

Poziv na sajam Zuyap u Turskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija ADONIS GROUP, oficijelni predstavnik jednog od najvećih organizatora sajmova u Turskoj -„TUYAP Fairs“ iz Istanbula, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizira poslovnu posjetu 27. međunarodnom sajmu keramike, kupatila i kuhinja- UNICERA, koji će se održati od 24. do 28. februara 2015. godine u Istanbulu.  ADONIS GROUP, u saradnji sa organizatorom, poziva predstavnike bh. kompanija da posjete ovaj sajam u periodu od 24. do 26. februara 2015. godine.

Organizator sajma posjetiocima iz Bosne i Hercegovine, maksimalno po dva predstavnika iz jedne kompanije, za navedeni period pokriva troškove smeštaja sa doručkom za dvije noći u hotelu sa 4 ili 5 zvjezdica, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela, te transfer od hotela do sajma.

Posjetioci pokrivaju samo svoje putne troškove (prijevoz do Istanbula i nazad). Firma ADONIS može izvršiti rezervaciju avio karata. Kompanije iz BiH, zainteresirane za ovu poslovnu posjetu, treba da kompletno popunjen aplikacioni formular dostave firmi ADONIS GROUP najkasnije do 15. februara 2015. godine putem e- maila: [email protected] (kontakt osoba: Lidija Popzlatanova, tel: +389 2 322 04 69), ili Vanjskotrgovinskoj komori BiH na e- mail:[email protected] (kontakt osoba: Selma Bašagić, tel: 033 566 181).
Više informacija o sajmu UNICERA na www.unicera.com.tr.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno