Politika

Poziv na okrugli stol – Forum mladih

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv na okrugli stol – Forum mladih – Poštovane građanke i građani, ovim putem Vas pozivamo na okrugli stol pod nazivom: “Strategija za mlade – MI OSTAJEMO”, koji će se održati u petak 07.02.2020. godine u hotelu “Dubrovnik” Zenica (sala za konferencije 4. sprat) sa početkom u 18:00h.

Gosti predavači će biti: prof. dr. Esad Delibašić, profesorica i vijećnica u Gradskom vijeću grada Zenice gđa. Meliha Salčinović, predstavnik Unije studenata mr. Mirza Bajramović, predsjednik Sportskog saveza grada Zenice gdin. Dženan Dedić, te predstavnici mladih iz političkih stranka Zenice (SDP, SNAGA CENTRA, SBB, SDA i A-SDA).

Obzirom da naš grad nema strategiju za mlade koja je od iznimnog značaja za sve mlade ovog grada, ovim putem Forum mladih Naše stranke Vas poziva na edukativno druženje i razmjenu mišljenja na ovu temu za bolje sutra svih građanki i građana Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno