Zenica

Poziv na Dan otvorenih vrata STEM ljetnog kampa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

STEM Centar organizuje Dan otvorenih vrata – STEM SUMMER CAMPA.

STEM SUMMER CAMP se organizuje već treću godinu tokom mjeseca jula i avgusta, pa ovom prilikom želimo da na danu otvorenih vrata ugostimo djecu, mlade i njihove roditelje i upoznamo sa aktivnostima STEM SUMMER CAMPA.

STEM SUMMER CAMP je namjenjen za djecu i mlade uzrasta od 5 od 19 godina. Gdje je cilj edukacija djece i mladih iz oblasti STEM-a (S – nauka, T – Tehnologija, E – Inžinjerstvo i M – Matematika).

Na STEM SUMMER CAMPU djeca i mladi imaju priliku da uče, druže se, zabavljaju i na kreativan način uče logičko i kritičko razmišljanje, programiranje, robotiku, kao i kolabraciju i timsko rješavanje zadatih problema.

Aktivnosti na kojima imaju priliku da uče i uživaju su:
– STEM EKSPERIMENTI
– IGRE NA OTVORENOM (mini adrenalin park, zipline)
– LEGO ROBOTIKA
– 3D PRINT I MODELIRANJE
– ELEKTRONIKA
– PROGRAMIRANJE

U ponedjeljak 25.07.2022. u 18:30h na dan otvorenih vrata STEM SUMMER CAMPA možete doći i vidjeti šta zapravo djeca i mladi rade na STEM SUMMER CAMPU. Prijaviti se za dolazak možete putem online obrasca: https://bit.ly/3Ba4NIC i obavezna je radi broja učesnika. Sve dodatne informacije možete dobiti na +387 62 116 343 putem vibera ili putem FB stranice facebook.com/stemcentar


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno