Kultura

POZIV NA AUDICIJU za predstavu „Romeo i Julija“ Bosanskog narodnog pozorišta Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

POZIV NA AUDICIJU za predstavu „Romeo i Julija“ Bosanskog narodnog pozorišta Zenica – Pozivamo sve učenice i učenike, studentice i studente u dobi od 16 do 22 godine da se prijave na audiciju za učešće u predstavi „Romeo i Julija“ u produkciji Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Zamisao je da u predstavi uzme učešće dvadesetak mladih, koji će zajedno sa glumcima i glumicama i cijelim autorskim timom raditi na kreiranju predstave i igrati reprizne izvedbe. Premijera predstave zakazana je za 27. mart 2018. godine.

Molimo sve zainteresovane da se prijave na e-mail adresu [email protected] sa svojim podacima koji sadrže: ime i prezime, datum rođenja, broj mobilnog telefona (ako ga imate) i selfie ili bilo koju drugu fotografiju.

Audicije će biti održane 16, 17. i 18. februara 2018. godine u prostorijama Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Svi/e prijavljeni/e će biti obaviješteni/e o preciznoj satnici za audiciju.

Nije potrebno prethodno scensko iskustvo, samo želja da se radi u teatru.
Radujemo se vašim prijavama!

JU Bosansko narodno pozorište Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno