Biznis

Poziv fizičkim i pravnim licima, vlasnicima poslovnih prostora, zemljišta i hala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv fizičkim i pravnim licima, vlasnicima poslovnih prostora, zemljišta i hala- Zenička razvojna agencija ZEDA provodi istraživanje o raspoloživim poslovnim prostorima i zemljištu pogodnom za gradnju poslovnog objekta ili hale u gradu Zenici.

Kako već imamo informacije vezane za prostore koji su u vlasništvu Grada, upitnik se bazira na privatne poslovne prostore i zemljišta za različite privredne djelatnosti. Cilj upitnika je prikupiti informacije vezane za gore navedeno, kako bismo imali jasan uvid u trenutno brojno stanje raspoloživih prostora i zemljišta, kao i informacije vezane za iste (površina, namjena itd.), za slučaj potrebe ponude poslovnih kapaciteta domaćim ili stranim investitorima.

Ukoliko želite da imamo podatke o Vašem poslovnom prostoru ili zemljištu koje biste bili spremni dati pod zakup ili prodati, molimo ispunite kratku formu koja slijedi. Kako bismo imali što bolji uvid u izgled i namjenu prostora, molimo da uz upitnik dostavite i nekoliko fotografija Vašeg prostora/zemljišta.

Upitnik

Popunjen upitnik pošaljite na [email protected] ili kontaktirajte 032 445 833

POZIV FIZIČKIM I PRAVNIM LICIMA, VLASNICIMA POSLOVNIH PROSTORA, ZEMLJIŠTA I HALA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno