Zenica

Pozitivne vibracije širile su se centrom Zenice, uz zvijezde plesnih klubova iz Zenice i Tuzle

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U performansu koji je trajao 90 minuta, zenička publika je kroz ples i muziku, na trenutak osjetila dah Kube, Francuske, Austrije, Italije, Španije Argentine, Brazila, kao i dah našeg područja.

Na podijumu Zenica Summer Festa, prodefilovalo je oko 200 plesača, od onih namjlađih, do najstarijih, tako da je publika vidjela različite stilove plesa, ali i starosne kategorije.

Prvi je zaplesao Klub ritmičke gimnastike “Čelik”Zenica, koji je svojim 20-minutnim nastupom i otvorio ovu plesnu večer. Nakon njega su uslijedili Plesni klub No Hate Just Dance iz Zenice, Plesni klub Shadows Zenica sa svojim gostima, Bosniafolk Zenica, te Plesni klub Flamenko iz Tuzle.
Zeničani su uživali u još jednom zanimljivom programu Zenica Summer Festa, a već sutra nas očekuje novi događaj, “Noć konfesionalne muzike”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno