Nesreće

Požar na Kalenu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Visok stub dima pojavio se danas oko 11,25 u zeničkom naselju Kamberovića čikma, uokviru posjeda bivše firme “Kalen” i benzinske pumpe na dijelu magistralnog puta M17 koji prolazi kroz grad Zenicu. Ubrzo su na mjesto požara stigli vatrogasci i policija. Utvrđeno je da je došlo do požara na starom tanku za naftu, koji je uskladišten u zadnjem dvorištu.

Policija nije dozvolila pristup, a kako nam je rečeno, nema opasnosti da se požar proširi na susjedne objekte ili tankove, kao i podzemne spremnike goriva u kojima se nalazi nafta. Nije u opasnosti ni obližnja benzinska pumpa koja je u funkciji.

Kako nam je potvrđeno, nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je materijalna šteta. Zanimljivo je da je jutros oko 8,15 nedaleko od mjesta požara došlo do prevrtanja “alfa romea” u kojem je povrijeđeno četvero mladih Zeničana.

pozarm171



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno