Biznis

Povoljan i kvalitetan servis-računara i računarske opreme nudi Vam ProComp d.o.o!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povoljan i kvalitetan servis-računara i računarske opreme nudi Vam ProComp d.o.o! – Ako imate problem sa vašim računarom ili laptopom naš servis vam stoji na usluzi.Usluga se sastoji od instalacije operativnog sustava Windows (XP, Vista, Windows 7 i Windows 8) na vaš računar kao i instalacije svih drivera potrebnih za ispravan rad računala (ako nemate cd s driverima mi ćemo pronaći najnovije drivere za vas). Potrebno je da imate originalni softwer za Vaš sistem ili kupite kod nas isti da bi mogli uraditi navedene usluge Instalacije ili reinstalacije.
Osim navedenog naš servis nudi i naredne usluge: ugradnja i nadogradnja komponenti, umrežavanje kućnih i poslovnih računara i povezivanje s udaljenim radnim mjestima, sastavljanje računara od novih ili rabljenih komponenti po vašim željama, čišćenje, optimiziranje i ubrzavanje računara.

➡ Kontaktirajte naš servis  putem chat podrške na našoj web trgovini www.procomp.ba ili nas pozovite na broj  ☎ 032/221-654.

Osnovna djelatnost firme ProComp d.o.o je prodaja laptopa, računara, tableta, mobitela, televizora i ostalih računarskih komponenti.
Uz prodaju informatičke opreme, nudimo i širok asortiman potrošačke elektronike renomiranih svjetskih proizvođača.
Ukoliko nas odlučite posjetiti to možete i učiniti u našoj poslovnici u Zenici na adresi ul. Vojvodića put br. 6 (ispod pošte 6 na Jaliji) ili se informisati putem naše web trgovine www.procomp.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno