Zenica

Povodom Svjetskog dana knjige – 23. aprila – Jeftinije učlanjenje u svim odjeljenjima Gradske biblioteke Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom Svjetskog dana knjige – 23. aprila – Jeftinije učlanjenje u svim odjeljenjima Gradske biblioteke Zenica – Gradska biblioteka Zenica, u povodu značajnijih datuma, svake godine pripremi poneko prigodno iznenađenje za aktuelne i buduće korisnike.

Tako će biti i ove godine. Zainteresovani korisnici usluga koji odluče da postanu članovi nekog od pet odjeljenja Gradske biblioteke Zenica (Centralno, Crkvice, Radakovo, Sarajevska i Dječije) moći će to učiniti u ponedjeljak, 23. aprila, pod povoljnijim uslovima. Dužnici koji knjige nisu vratili u propisanom roku taj dan moći knjige vratiti bez plaćanja zakasnine. OČEKUJEMO VAS!

KLUB KNJIGE U ZENIČKOJ BIBLIOTECI U povodu 23. aprila, Svjetskog dana knjige i autorskih prava, u Američkom kutku Gradske biblioteke u Zenici u ponedjeljak, 23. aprila u 18.00 sati bit će održan prvi sastanak Kluba knjige. Domaćini prvog druženja u Biblioteci bit će Hana Kazazović i Nermin Ormanović. Sastanku mogu prisustvovati i članovi Kluba postati svi oni koji vole knjigu i vole da razgovaraju o knjizi. Tema prvog druženja je: Knjiga koju posebno pamtim. Pridružite nam se. Budite i vi dio ove, nadamo se, lijepe zeničke priče.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno