Nogomet

Potvrđeno: Aldin Šišić potpisao za Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potvrđeno: Aldin Šišić potpisao za Čelik  – Kako je danas SportSport.ba i najavio, crno-crveni su dogovorili i prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Riječ je o 26-godišnjem Aldinu Šišiću, koji se nakon četiri i po godine ponovo vraća u matični klub.

Ovaj nogometaš koji može pokriti sve pozicije u veznom redu, danas je dogovorio sve detalje oko povratka na Bilino polje. Ovu vijest za naš portal potvrdio je i predsjednik kluba Selvedin Šatorović. “Istina je da smo postigli dogovor s Aldinom Šišićem, koji je u pregovorima bio i više nego korektan.

O uslovima i svemu ostalom ćemo govoriti na sutrašnjoj press konferenciji, na kojoj će biti i predstavljanje našeg prvog pojačanja. Mi intenzivno radimo na dovođenju novih igrača u naš klub, potrebni su nam nogometaši u svim linijama i nadam se da ćemo ubrzo kompletirati roster.

Ovom prilikom otkrit ću vam da ćemo na sutrašnjoj press konferenciji predstaviti i novog v.d. generalnog sekretara Tarika Ajanovića, koji će raditi na volonterskoj osnovi, njegov rad će se u narednom periodu najviše bazirati na učlanjenje svih navijača i simpatizera kluba. Sutra ćemo na press konferenciji to detaljno sve objasniti javnosti” kazao je Šatorović.

Šišić može pokriti sve pozicije u veznom redu, prošao je sve omladinske kategorije Čelika, bio prvak BiH u juniorskoj konkurenciji, te je odigrao nekoliko sezona u seniorskoj ekipi. Prije četiri i po godine iz Čelika je prešao u Slobodu, zatim je nosio dres Veleža i Viteza, dok je posljednje dvije sezone bio nezamjenjiv u Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Zanimljivo je da je Šišić s Mladosti imao ugovor do ljeta, ali je na vlastiti zahtjev raskinuo ugovor s ovim klubom. Njegova želja za povratkom u Čelik nikad nije bila upitna, a to potvrđuje i njegov dolazak ispred stadiona Bilino polje, kada se glasalo o novom Statutu kluba. U protekloj polusezoni u dresu Mladosti odigrao je 17 utakmica, te je bio standardan igrač kako kod Ibre Rahimića, tako i kod Husrefa Musemića.

SPORTSPORT.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno