Naše

Potrebna sredstva za nastavak liječenja: U Zenici humanitarni bazar za Sajjru Poljo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potrebna sredstva za nastavak liječenja: U Zenici humanitarni bazar za Sajjru Poljo  – Ove subote, 3. marta 2018. godine sa početkom od 11 sati na Trgu Alije Izetbegovića, na platou Robne kuće Bosanke održat će se veliki humanitarni bazar za djevojčicu Sajjru Poljo.

U moru apela koji danas vladaju kako društvenim mrežama, tako i svuda oko nas, ne smijemo zaboraviti trnovit i veliki put koji je dosad ova hrabra djevojčica uz pomoć dobrih ljudi prešla.

Ona je trenutno u Dubrovniku na neurološkoj poliklinici “Glavić”, na kojoj obavlja svakodnevne, petosatne vježbe, a kako je rečeno, Sajjra bi u Dubrovniku trebala ostati ukupno tri mjeseca.

Za preporučeni boravak potrebno je 28.000,00 KM, a trenutno porodica Poljo raspolaže sa 17.244,00 KM.

Dosad za ovaj bazar doniran je veliki izbor odjeće, obuće za djecu i odrasle, raznih predmete za vašu kuću ili vas i ukrasi.

Prošetajte do bazara i od svega izloženog/doniranog pronađite nešto za sebe i za to odvojite od srca i mogućnosti određeni novčani iznos koji ćete moći ubaciti u humanitarnu kutiju.

Za dodatne informacije možete se obratiti organizatorici Muberi Alić na Facebook profil ili na broj telefona i vibera: 062/983-687.

Pomozi Sajjri, jer je ona na pola puta da ostvari svoj san, da stane na svoje noge i nastavi tamo gdje je i stala.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno